Over ons

Welkom op de website van Privé Coiffures Vakopleiding. Wij zijn gevestigd in het hartje van Hoorn en in Purmerend. Op de vestiging in Hoorn kan je terecht voor de dagopleiding en/of de avondcursussen. In Purmerend worden alleen de avondcursussen aangeboden. Achter de voorgevels zijn enthousiaste mensen druk in de weer met professionele hairstyling. Ben jij hierin geïnteresseerd of denk je erover om daar je beroep van te maken, dan ben je aan het goede adres!

Ons team
Onze scholen beschikken over praktijkcoördinatoren voor correcte begeleiding tijdens de praktijk, die uiteraard plaatsvindt in onze eigen salon. Al onze docenten zijn actief op professioneel niveau. Zij zullen je dus de nieuwste stijlen en technieken van het kappersvak leren toepassen.

Doordat wij een aantal verschillende opleidingen verzorgen is er altijd wel één die bij jou past. Het complete overzicht van onze opleidingen is te vinden op deze website. Als je meer wilt weten over PC Vakopleiding, of als je nieuwsgierig bent geworden, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen of een afspraak maken voor meer informatie.

 

FB_IMG_1459882752019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.