De opleidingen

Privé Coiffures Vakopleiding is een school die zich vooral kenmerkt door het aanbod van verschillende opleidingen. Bovendien is de school een bij het Ministerie van Onderwijs erkend opleidingsinstituut! De lessen van de opleidingen worden gegeven door leerkrachten die al jarenlang praktijkervaring hebben in het kappersvak. Op deze pagina vind je algemene informatie over onze opleidingen en door te klikken op de betreffende opleiding bovenin het menu, vind je meer over de gekozen opleiding die je zou willen volgen.

Doelgroep
De vakopleidingen en cursussen zijn bedoeld voor moderne mensen die zich de technieken van professionele hairstyling eigen willen maken. Om aan onze opleidingen deel te nemen heb je geen ervaring of kennis van het kappersvak nodig. De 2-jarige dagopleiding is voor jongeren vanaf 16 jaar tot ca. 22 jaar. Ben je ouder verval je in de avondopleidingen.

Opleidingslocatie
Voor het geven van de vakopleidingen en de avondcursussen maken wij gebruik van onze eigen opleidingslocaties aan de Nieuwsteeg 1B in Hoorn. Deze locatie is voorzien van een leslokaal, praktijklokaal en kapsalon. Op de vestiging in Purmerend beschikken wij ook over een leslokaal, een praktijklokaal en een kapsalon om de avondcursussen te kunnen geven. Voor een beter beeld van de locaties verwijzen we je naar de salon!

Duur van de opleidingen
De duur van de opleidingen en cursussen verschilt sterk. De allround opleiding is de langste opleiding. Doordat wij een erkend instituut zijn kan hier dan ook studiefinanciering voor worden aangevraagd! Alle officiële documenten met betrekking tot de opleidingen liggen ter inzage op de vestiging in Hoorn.

Al onze opleidingen hebben een hoog praktijkgehalte, dit vak leer je niet zomaar uit een boek! Een aspect om ook zeker niet te vergeten is de persoonlijke benadering tot elke student, want ondanks de verscheidenheid aan opleidingen is de gezelligheid niet verloren gegaan. Menig student is je al voor gegaan en heeft zich laten inspireren door de wereld van professionele hairstyling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.